«Людина з нашого двору», – сусіди про Дмитра Глазунова

22 Жовтня 2020, 09:09
4233

Значну частину свого життя кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов прожив у Луцьку, по вул. Кравчука, 5.

«Людина з нашого двору», – так кажуть про нього сусіди, коли чують новини про чергові добрі справи голови благодійного фонду «Рідна Волинь» та ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитра Глазунова.

Пенсіонерка Тетяна Ліщук, вдова ветерана, інваліда Афганістану, сусідка каже: «Дмитра знаю ще хорошою дитиною, а сьогодні – це мужній чоловік, справжній офіцер. Ми всі бачимо, як він по-синівськи чуйно ставиться до своєї мами, яка має інвалідність 1 групи і яку разом із сестрою доглядає понад 20 років. А ще, після трагедії, на його плечі лягла турбота і про свою рідну сестричку і про її доньку, другокласницю Соломійку.

Приїжджає часто, привозить продукти, допомагає по господарству. Так, як і повинен робити турботливий син і брат. І ми, сусіди, це бачимо. А ще виховує маленького сина. І кругом встигає. Як ставиться до близьких, значить так буде ставитися і до людей: з добром, вірою і повагою! Саме такі, як Дмитро, потрібні людям і місту».

Читайте також: Кого з кандидатів в мери Луцька підтримав легендарний капітан футбольного клубу «Торпедо» та «Волині» Володимир Антонюк

Коментарі
22 Жовтня 2020, 13:29
Звісно, Богдану Шибі.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром