«Богдан Шиба виходить в другий тур», – голова Народного руху України

21 Жовтня 2020, 16:16
«Богдан Шиба виходить в другий тур», – голова Народного руху України 4358
«Богдан Шиба виходить в другий тур», – голова Народного руху України

Голова Народного руху України Віктор Кривенко закликав на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня, голосувати за Народний рух та кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шибу.

Про це він заявив у відеозверненні, яке опублікували на офіційній фейсбук-сторінці Шиби.

«Я приїхав на Волинь підтримати наших «рухівців», які стали об’єднавчою платформою для патріотів Волині. Я вітаю Народний контроль і його представників, які ввелися і балотуються зараз у списках Народного руху. Загалом, маємо понад три тисячі кандидатів по всій Україні, які балотуються до місцевих рад. Дуже важливо, що ми бачимо, який великий запит у справжніх чесних людей до Народного руху України», – почав свій виступ Кривенко.

Нагадаємо, раніше Волинська обласна організація Народного руху України підтримала на виборах Луцького міського голови Богдана Шибу.

«Богдан Павлович був одним із засновників Народного руху ще на початках, коли був Радянський Союз. Був на Волині одним із перших, хто підіймав український прапор. Він був міським головою, має досвід, ми не бачимо про нього негативних відгуків від містян. Це справді незалежний кандидат, що є дуже важливо. Він виходить в другий тур, і, я думаю, ми серйозно поборемося за перемогу», – йдеться у відеозверненні голови Народного руху України.

Віктор Кривенко закликав лучан прийти на вибори, аби обрати незалежну від олігархату владу, за яку буде не соромно.

«Ви знаєте, що по всій Україні продається від 10-ти до 30-ти відсотків виборців. Така, на жаль, ситуація в Україні. Люди порядні, люди добрі – багато з них на вибори не прийде. Я закликаю вас йти голосувати, тому що при зменшенні явки відсоток тих, хто свої голоси продав, або проголосував не по совісті, він дуже збільшується. Приходьте на вибори, закликаю вас. Голосуйте по совісті. Голосуйте за Народний рух України. За них не буде соромно. Голосуйте за Богдана Шибу», – закликав Кривенко.

Читайте такожКандидат на мера Луцька Богдан Шиба розповів, чому він проти Палиці

 

Коментарі
21 Жовтня 2020, 19:27
Богдан Шиба виходить, в другий тур - голова Нвродного руху України... Журналюги, навчіться коми правильно розставляти.
21 Жовтня 2020, 19:41
Якраз коми в матеріалі на своїх місцях, а от ваші трошки заблукали))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром