ФК «Волинь» став заручником бажань Палиці, – Шиба про перспективи луцького футбольного клубу

21 Жовтня 2020, 14:49
Богдан Шиба 4793
Богдан Шиба

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба вважає, що успіх ФК «Волинь» нині напряму залежить від фінансування Ігоря Палиці, в руки якого перейшов луцький стадіон «Авангард» і на додачу – футбольний клуб.

Про це Шиба розповів у інтерв’ю журналістам Анастасії Качині та Олегу Криштофу.

За словами Богдана Шиби, як тільки стадіон «Авангард» став приватним, перейшов у приватні руки Ігоря Палиці, разом з ним «приватизували» і футбольний клуб. Тобто усе перетворили у бізнес.

«Я колись дискутував з Віталієм Володимировичем Кварцяним (президент ФК «Волинь» – ред.). Ще в 2008-2010 роках я йому казав: поки стадіон міський і місто має вплив, то футбольний клуб «Волинь» буде стабільним. Чи буде велике фінансування, чи мале, але принаймні клуб буде стабільним і матиме своє обличчя», – каже Богдан Шиба.

Тепер, вважає кандидат на посаду Луцького міського голови, чи хоче ФК «Волинь» вийти у Прем’єр-лігу, чи не хоче, це залежить не від футболістів і не від тренера.

«Це залежить від того, чи буде господар давати гроші, чи не буде давати. А сьогодні він не дає гроші. Це так, знаєте, ніби й хочемо, але ніби й не хочемо. Шкода. Бо так: перше коло – йдемо вперед, перемагаємо всіх, потім часом і в другому колі йдемо вперед, перемагаєм всіх. Минулого року вийшли у перехідні матчі і раптом «здулися» перед «Карпатами». В цьому році «зовсім випадково» програли «Минаю» в останньому матчі – не вийшли в Прем’єр-лігу. То, знаєте, так: і хочемо, але якщо дадуть гроші. Якщо не дали грошей – значить, не хочемо», – розповідає Богдан Шиба.

Читайте також: «За 12 років пальцем об палець не вдарили», – Шиба про будівництво в Луцьку студентського містечка

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром