«Громадянська позиція» зробила заяву щодо другого туру виборів мера

13 Листопада 2015, 10:22
2991

Волинська обласна організація політичної партії «Громадянська позиція» не підтримує жодного з кандидатів на посаду міського голову в другому турі, але закликає прихильників партії прийти на вибори 15 листопада і проголосувати.

Керівник Волинської обласної організації ПП «Громадянська позиція» Сергій Чуріков написав у Facebook позицію партії щодо другого туру виборів міського голови.

«Олександр Кралюк, кандидат на посаду Луцького міського голову, якого підтримувала «Громадянська позиція», не отримав достатньої підтримки, щоб потрапити до другого туру виборів. На жаль, ні діючий міський голова, ні представник «Укропу», що зараз змагаються за перемогу, не відповідають критеріям відбору кандидатів нашої політичної сили. Волинська обласна організація політичної партії «Громадянська позиція» не підтримує жодного з кандидатів на посаду Луцького міського голову в другому турі».

Незважаючи на це, Сергій Чуріков закликає прихильників партії обов’язково прийти на вибори 15 листопада й проголосувати.

«Я добре розумію, що це вкрай непростий вибір, але тільки активна громадянська позиція, може вплинути на результат виборів, навіть якщо це вибір «меншого зла». В іншому випадку за вас вибір зроблять інші, можливо, куплені виборці. Активних лучан закликаю долучитися до громадських ініціатив, спрямованих на захист чесних виборів».

Керівник волинської «Громадянської позиції» каже, що  чимало його друзів і волинян загалом розчаровані результатами місцевих виборів.

«Зневіра і розчарування громадян набагато страшніші, ніж корумповані міські голови чи байдужі депутати. Будемо контролювати місцеву владу, вимагати від депутатів виконання їх обов’язків, а від політичних сил – виконання обіцянок. Не будемо забувати, що депутатами стали багато чесних і принципових людей. Поки що вони в меншості. Ключова фраза «поки що». А поки що разом оберемо кращого з гірших та не допустимо фальсифікацій та підкупу на цих виборах».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром