55-й квартал: представники будівельної компанії «ЛДБК» вручили учаснику АТО ключі від квартири

19 Травня 2017, 19:19
3424

Олександр Шульган став третім учасником бойових дій, якому безоплатно передали квартиру від будівельної компанії «ЛДБК».

Вручення ключів від помешкання у новобудові на вулиці Іващенка, 2, відбулося у п’ятницю, 19 травня.

Позиціонуючи себе як соціально відповідальну компанію, представники «ЛДБК» запланували передати загалом десять квартир атовцям та сім’ям загиблих.

Помешкання зобов’язалися надати у рамках меморандуму про співробітництво між будівельною компанією «ЛДБК», ГО «Волинська обласна організація ветеранів АТО», ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія» та Волинською обласною організацією Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

За умовами меморандуму представники будівельної компанії «ЛДБК» ініціювали передачу квартир конкретно визначеним особам. Тих, хто потребує житло у першу чергу, визначають представники вказаних громадських організацій.

Нагадаємо, наприкінці квітня 2016 року, після закладання капсули під нове будівництво на 40-му кварталі, директор будівельної компанії «ЛДБК» Руслан Вайман вручив ключі від двох квартир матері загиблого в зоні проведення АТО Романа Лучика Тамарі Решетар та брату загиблого Олега Вишневського Олександру.

Цього разу двокімнатну квартиру загальною площею 65 квадратних метрів передали афганцю, учаснику АТО Олександру Шульгану. Боєць воював у гарячих точках зони проведення АТО у складі батальйону «Айдар».


 

Фінансовий директор компанії «ЛДБК» Алла Бондарчук вручила Олександру Шульгану сертифікат на квартиру і ключі від нового помешкання.

«Передаємо сертифікат і ключі від двокімнатної квартири, яка з цього моменту переходить у Вашу власність.  Якщо з’являться якісь питання, звертайтеся, ми обов’язково допоможемо. Бажаємо вам з дружиною почувати себе щасливими у новому помешканні», – зазначила Алла Бондарчук.


 

Потому протоієрей Михайло Бучак відслужив чин благословення першого входу в новий дім та освятив квартиру.

«Нехай це помешкання стане для вас місцем добробуту… Дай Боже, щоб сюди заходили гості і забували про час, а ви жили довго і прекрасно. Хай Господь вам допомагає. Просимо також Бога, щоб таких благодійників, як Руслан Вайман, було багато в нашій країні. Тоді вона матиме майбутнє», – зауважив Михайло Бучак.

Олександр Шульган, в свою чергу, подякував за нове помешкання та зізнався, що квартира стала для нього довгоочікуваним подарунком.

«До цього тимчасово проживав у приміщенні духовної семінарії. Площа житла становила 22 метри квадратних, фактично умов, як таких, у приміщенні не було. Нині я досі під враженням, не можу звикнути до думки, що матиму нову квартиру», – поділився враженнями Олександр Шульган.

До слова, третє житло, як і два попередніх, представники будівельної компанії «ЛДБК» передали, випереджаючи терміни, зазначені у меморандумі. На черзі – ще сім помешкань, які планують передати учасникам бойових дій та сім’ям загиблих у зоні проведення АТО.
















Квартира знаходиться на 1-му поверсі
Квартира знаходиться на 1-му поверсі

У помешканні - дві кімнати, кухня, санвузол, балкон та лоджія.
У помешканні - дві кімнати, кухня, санвузол, балкон та лоджія.






 

Читайте також: На радість дітям та дорослим: парк на 40-му перетворюється на комфортну зону відпочинку

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром