«Мудрий вік»: мережа «Наш Край» відсвяткувала 19 років

21 Жовтня 2020, 12:13
4240

Слідом за 28-річчям компанії VolWest Group, день народження відсвяткував один із бізнесів компанії. Франчайзинговій мережі магазинів «Наш Край» виповнилося цілих 19 років.

Регулярне навчання вже стало частиною корпоративної культури VolWest Group. Тож до дня народження 20 жовтня працівників запросили в «Адреналін» на лекцію про брендинг. Але перед тим були привітання.

Віктор Мольченко, генеральний директор мережі, розповів, що вже вдруге тут працює і вдруге йому подобається. Він звернув уваги, що 19 років для мережі магазинів це досить багато.

«Я вважаю, що 19 років для таких бізнес-творінь – це дуже мудрий вік. Коли деякі бізнеси «вмирають» на другий, п’ятий рік, то 19 – це ознака такої мудрості. Ми працюємо й живемо завдяки команді, тому я дуже вдячний усім», – зазначив гендиректор.


Далі слово взяв директор департаменту маркетингу мережі Петро Кульпач і почав свою лекцію про брендинг. Він розповів, що таке бренд, як він формується, показав приклади вдалої і не дуже іміджевої реклами та ще багато корисного.


Голова ради директорів VolWest Group Віктор Корсак зазначив, що ця лекція наштовхнула його на рефлексію.

«Виходить ми будуємо такий бренд, щоб убивати всі інші бренди», – сказав Віктор Корсак.

Тоді керівник здивував усіх питанням, чи пам’ятають вони закон Ома. Коли ж хтось із залу вигукнув формулу, він пояснив, що там ідеться про опір і напругу.

«Тобто, коли будуєте бізнес, потрібно докласти максимум зусиль, створити напругу з одного боку. А з другого боку потрібно заходити на ринки, де опір найменший. Так було і з мережею. Ми дуже багато працювали. Коли заходили на ринок мереж магазинів, у нас був лише один конкурент, а на ринку франчайзингу не було нікого і досі нема», – розповів Віктор Корсак.

На завершення після невеликого фуршету працівників запросили на перегляд фільму.

Читайте також: Офіс як музей: у VolWest Group прикрасили робочі місця картинами українських художників
































Фото Ірини КАБАНОВОЇ
 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39