Маленького лучанина, якого покинули в лікарні, хочуть всиновити

19 Травня 2017, 13:48
2773

Маленького лучанина Максимка Братчука, який потрапив в інфекційну лікарню з дитячого будинку, хочуть всиновити. 

Про це написав на своїй сторінці у Facebook волонтер Сергій Шараєвський.

Подаємо допис без змін:

«Пам’ятаєте історію про маленького хлопчика Максимка Братчука з будинку немовляти і його пригоди в інфекційній лікарні? Ця історія має продовження.

Одна чудова жінка Helen Kotovych та її чоловік вирішили всиновити дитину! Для мене, в сучасному світі, це чудо!
Поки знаходяться на етапі оформлення опікунства. В дитини цілий букет хвороб. Нещодавно відбулася операція. Вирізали грижу та пухлину в хребті. На сьогодні — повністю паралізовані ніжки Максимка. З реабілітологом вже домовилися, дякую центру реабілітації #Агапе, що оперативно відгукнулися. Але є ще й інші потреби.
1. Серед головних проблем зі здоров’ям дитини є вада нирок (детальний діагноз описаний у виписках). Лікар з Волинської обласної дитячої лікарні направляє в Інститут урології (Київ). Для операції та лікування там треба гроші. Десь в районі 100 тисяч гривень. Поки все фінансове навантаження на себе бере сім’я. Я вважаю, що нам варто їм допомогти.
5168 7555 3105 3391
Котович Олена Василівна
2. Прошу всіх, хто може, розповсюдити інформацію та допомогти із юридичними консультаціями з приводу отримання допомоги на дитину, можливості хоч якогось безкоштовного лікування. Бо навіть звичайне «лежання» в лікарні тягне великі кошти.
3. Перегляньте фотографії і порівняйте Максимка, яким він був і яким став в новій сім’ї. В дітей повинні бути батьки. В Максимка тепер вони є. Давайте допоможемо.»

Нагадаємо, що нещодавно у мережі з’явилася інформація про те, що в інфекційну лікарню в Луцьку підкинули однорічного хлопчика. Проте працівники лікарні стверджували – інформація про те, що дитину підкинули, неправдива. В Максима діагностували хронічний пієлонефрит та обструктивний бронхіт.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39