У Крупі урочисто відкрили новий дитячий садок

19 Жовтня 2020, 16:31
5075

У селі Крупа Луцького району відбулося урочисте відкриття новозбудованого дитячого садка.

Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади.

Садок «Крупинка» відкривали 18 жовтня під звуки духового оркестру, з короваєм та гостями. Для мешканців села це довгоочікувана подія, адже дитсадка тут не було 50 років.

«Приємно вражає яскрава гама кольорів стін у групах. Ігрові кімнати обладнані теплою підлогою. Усю цю красу гармонійно доповнює закуплена постільна білизна з веселими дитячими принтами, яка створює стильний, казковий інтер’єр у спальнях. А на білосніжному посуді, з якого їстимуть дітки, страви виглядатимуть апетитнішими та ефектнішими», – розповідають на сайті громади.

Окремо облаштували актову та спортивну зали. Є кабінети логопеда, практичного психолога, музичного керівника. Окремий блок виділили для господарчої частини: їдальні, пральні, складських приміщень. Є медичний блок. Фасад оздобили малюнками з мультиплікаційними героями. Також врахували вимоги для людей з інвалідністю, а саме: пандус, відсутність порогів, кімната гігієни тощо.

Усі майданчики на вулиці мають покриття з міцної нетравматичної резини та обладнані яскравим інвентарем для дитячих розваг, а це – гойдалки, гірки, паровозики, машинки, динозаврики. Для занять фізичною культурою є спортивний майданчик з біговою доріжкою, баскетбольні щити.

Прилегла територія озеленена різноманітними квітами, кущами, деревами, серед яких є екзотичні – сакура, слива Пісарді.

Садок може прийняти 105 дітей у шістьох групах. Наразі у загальній черзі 164 дитини. Ще 85 малят здобувають дошкільну освіту в дитячих садочках Луцька, за яких громада платить кошти.



Читайте також:У селі Крупа відкрили спортивний майданчик

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024