Чорновола: бруківку поклали за «ініціативні» гроші міськради

12 Листопада 2015, 22:59
5493

Завдяки ініціативним мешканцям перед будинком на вулиці Чорновола, 2а з’явилася нова тротуарна плитка.

Реалізувати цей проект лучани змогли за рахунок коштів із міського бюджету, адже у серпні цього року їхня ідея знайшла підтримку серед жителів міста й перемогла у конкурсі громадських ініціатив.

У четвер, 12 листопада, новий майданчик презентували Луцькому міському голові Миколі Романюку та секретарю міськради Сергієві Григоренку.  

Керувала процесом оновлення прибудинкової території Ярина Стельмащук. Але її всіляко підтримували і сусіди.

«Ми задоволені тим, що зроблено: красивіше, зручніше для людей. Зокрема для тих, хто коляски возить з дітьми. Тепер все рівненько й гарно. Але ось тут, - показуючи на дворову дорогу, каже Володимир Троцюк, мешканець будинку, - теж хотілося б, щоб було краще. Перед будинком, де машини їздять, вода стоїть і ями великі, це також потрібно відремонтувати. Ми розуміємо, що все одразу зробити неможливо, але надіємось, що Микола Ярославович, коли продовжить свою каденцію на посаді міського голови, буде мати можливість вирішити і ці наші питання».

Користуючись нагодою, лучани запитували у мера про наболіле: отеплення будинків, зокрема про встановлення індивідуальних теплових лічильників, ремонт прибудинкових територій та дахів багатоквартирних будинків.

«Микола Романюк нам пообіцяв, що наведе порядок на цій території. Як буде можливість, то і теплолічильник поставлять, адже наші 20 квартир без теплових лічильників ще й досі. Сподіваюсь, все обіцяне реалізують», – розповідає Тамара Михайлівна.

В свою чергу міський голова запевнив мешканців будинку Чорновола, 2а, що їхню прибудинкову територію внесуть у план ремонтів і згодом відремонтують.

«Якщо робити, то потрібно робити весь оцей двір так, як ми облаштовуємо решту прибудинкових територій: асфальтове покриття, освітлення двору, благоустрій місця, де збирається сміття, дитячі майданчики», – каже Микола Романюк.

Нагадаємо, що в рамках реалізації громадських ініціатив нещодавно у Луцьку презентували систему озвучення зупинок громадського транспорту для незрячих людей.

Загалом у конкурсі громадських ініціатив у серпні перемогли 12 проектів. 

Світлана КОВАЛЬЧУК

Микола Романюк дає обіцянки мешканцям будинку
Микола Романюк дає обіцянки мешканцям будинку



Дворова дорога ще потребує ремонту
Дворова дорога ще потребує ремонту

Але тротуар завдяки ініціативним лучанам вже рівний і зручний
Але тротуар завдяки ініціативним лучанам вже рівний і зручний









 

Коментарі
13 Листопада 2015, 01:54
Якийсь прикол. Це повинне бути у кожному дворі, а тут хизуються, наче в космос полетіли
13 Листопада 2015, 01:59
Інший Романюк,не той ,що Микола,Роман-теж обіцяв,не обрали-не поставив...
13 Листопада 2015, 10:37
Реальні справи,а Товтиньюк все розвалить.
14 Листопада 2015, 00:20
Я живу в цьому дворі, абсолютно ніяких змін! Як були одні суцільна ями та болото,так і лишилося... покласти 2 метри бруківки, - це, звичайно ж, подвиг!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром