«Луцькі соколи» шукають місце для занять зі стрільби з лука на зиму

18 Жовтня 2020, 12:00
3366

Клуб стрільби з лука «Луцькі соколи», який заснувала ветеранка Майя Москвич, шукає місце для проведення занять узимку.

Простір для тренувань потрібен на листопад – березень. Про це на своїй сторінці в фейсбук написала засновниця стрілецького клубу Майя Москвич.

«Це може бути щозавгодно: клуб, ангар, будинок культури, актова зала, офісне приміщення. Але щось пристойне, бо в нас займається багато діток!!! І закинуті підвали чи гаражі вже не варіант. В нас є всі засоби захисту, є стрілоуловлююча сітка і це безпечно для стін і вікон!», – ідеться в дописі.

Потрібне приміщення довжиною 2030 метрів, шириною – 610 метрів, висота 2,5 + метра.

Майя Москвич додає, що спортсмени з «Луцьких соколів» уже готові їздити на зимові змагання зі стрільби з лука і представляти Волинську область вперше за 100 років.

Більше про стрільбу з лука в Луцьку можна прочитати тут: Майя і її лучники: як працює перший стрілецький клуб у Луцьку

«Скоро будуть змагання серед ветеранів «Ігор Нескорених»: перші онлайн-змагання для ветеранів. Це означає що спортсмени мають змагатися на місцях. Наш клуб може запропонувати обладнання і сервіс для цих змагань по стрільбі з лука аж на 4 області: Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Волинська. Допоможіть, будь ласка знайти місце, де зможуть тренуватися і змагатися в тому числі ветерани! Буде репутаційно погано для області і влади в області якщо місця такого не знайдеться», – зауважує ветеранка.

До речі, на базі клубу «соколів» займається ветеран, учасник «Ігор Нескорених» Павло Ковальський.

Нагадаємо: на Волині нещодавно відбувся перший чемпіонат області зі стрільби з лука, у якому брало участь понад 20 спортсменів.

 

Читайте також:

Луцькі студенти «Університету третього віку» зможуть вправлятися в стрільбі з лука

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром