Знай наших: юні футболісти «Волині» тріумфують на польських змаганнях

18 Травня 2017, 15:30
3656

«Хрестоносці» 2005-го року народження посіли першу сходинку на турнірі «Api Cup», який відбувався у польському місті Закопане.

Доки ситуація з головною командою області та її перспективами виступів у еліті українського футболу залишається не зовсім ясною, дитяча академія футбольного клубу «Волинь» продовжує тішити своїми успіхами. Цього разу під керівництвом Романа Степанова та Альберта Мікояна луцькі юнаки перемогли на змаганнях «Api Cup» у місті Закопане, Польща.

Змагання відбувалися 12-14 травня. За підсумками колового турніру команда з Луцька здобула перемоги у семи з дев’яти ігор та посіла перше місце серед десяти команд-учасниць. До того ж, гравець «Волині» Микола Чернюк став найкращим бомбардиром змагань, забивши 6 голів.   

Тренер команди Роман Степанов відзначив чудову організацію та умови проведення змагань. «Важливо, що крім успіху та праці на футбольному полі діти також добряче відпочили: у Закопаному навколо нас були гори та термальні води, а після турніру для дітей організували похід до аквапарку», – розповів він.

Наразі команда повернулася та готується до продовження виступів у дитячій лізі Волині з футболу, де команда «Волинь-2005» лідирує у турнірній таблиці. 






1

1
















 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром