Волинь доєдналась до Всеукраїнської акції «Озеленення України»

17 Жовтня 2020, 20:31
Волинь доєдналась до Всеукраїнської акції «Озеленення України» 4134
Волинь доєдналась до Всеукраїнської акції «Озеленення України»

Волинь доєдналась до Всеукраїнської акції «Озеленення України». В рамках цього проєкт 17 жовтня, за одну добу, висадили понад 1 мільйон дерев.

На Волині близько 100 тис. саджанців посадили на 15 локаціях по всій області.

Як повідомила Юлія Вусенко, яка є координаторкою акції на Волині, поблизу Луцька сьогодні також висадили алею для відпочинку разом з місцевими жителями.

«Акція Озеленення України» триває. Сьогодні ми на Волині висаджуємо дерева і приєднуємося до колективної історії успіху українців. Це означає, що протягом сьогоднішньої доби українці по всьому світу висадять мільйон дерев і ми, волиняни, до цього доєдналися Разом з мешканцями села Підгайці, ми висаджуємо алею вздовж водойми, роблячи зону для відпочинку. Тут багато людей займаються спортом, батьки гуляють з маленькими дітками. Дуже приємно, що сьогодні волиняни доєднаються до цієї ініціативи і роблять наш світ кращим», – прокоментувала Юлія Вусенко, яка взяла участь у висадці дерев у селі Підгайці.

Нагадаємо, ініціаторами проєкту «Озеленення України» є Сергій Гайдайчук, президент найбільшого в Україні бізнес-клубу «CEO Club Ukraine» та Ганна Крисюк, генеральний директор «Книги рекордів України». За підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і Державного агентства лісових ресурсів України.











 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром