Судитимуть лучанина, який звіряче вбив свою співмешканку

18 Травня 2017, 11:34
1631

Справу мешканця обласного центру, який двічі ударив свою жертву ножем у груди, а потім завдав шість ударів по голові жінки, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму, передали до суду.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вбивство 51-річним лучанином його 57-річної співмешканки, повідомили на сайті прокуратури області.

Нагадаємо, 19 березня 2017 року, в квартирі багатоповерхівки на вулиці Черняховського в Луцьку виявили труп 57-річної місцевої жительки зі слідами насильницької смерті. Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 51-річний лучанин, співмешканець потерпілої.

Встановлено, що з вечора 12 березня до ранку 13 березня цього року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, після чергової сварки двічі ударив свою жертву ножем у груди, а потім завдав шість ударів по голові жінки, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму, яка і стала причиною смерті потерпілої.

Зловмисника, який, до речі, за два тижні до скоєння убивства притягався до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім'ї щодо співмешканки, нині обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Невдовзі він постане перед судом, який і обере йому міру покарання.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром