Місто може отримати своїх «рятувальників від спеки», – Микола Яручик

18 Травня 2017, 10:22
2283

В обласному центрі обіцяють встановити два десятки водяних завіс для порятунку від спекотної погоди.

«26 жовтня 2016 року я озвучив депутатський запит про потребу для міста стаціонарних зрошувачів або водяних завіс. Запропонував встановити їх у найбільш прохідних місьцях нашого міста. Ідея була підтримана більшістю депутатів міськради, і відповідь була теж позитивною», – написав на своїй сторінці у Facebook депутат Луцькради Микола Яручик.

Він повідомив, що днями посадовці провели виїздну комісію, на якій ці фахівці відмітили можливі технічні точки встановлення водяних завіс орієнтовною кількістю до 20 штук.

«Враховуючи невелику ціну конструкції та її коефіцієнт корисної дії, а також ефект прекрасного настрою та забави для маленьких лучан, я запропонував у телефоній розмові підтримати та реалізувати даний проект в.о міському голові Ігорю Поліщуку, на що отримав усну позитивну відповідь», – повідомив обранець луцької громади.

Він зауважив, що, якщо всі, хто обіцяв сприяти цій справі, дотримають слово, то «місто дуже швидко отримає своїх «рятувальників» у спекотну погоду, якими давно користуються в Європі і у деяких містах України».

«Навіть якщо водяна завіса врятує у спеку життя однієї людини - це вже варте того, щоб вони мали місце в нашому Луцьку!», – переконаний Микола Яручик.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром