Патрульні декілька годин розшукували батьків маленької дівчинки

17 Травня 2017, 22:49
2698

Батьків трирічної дівчинки шукали декілька годин, доки мати сама не повідомила про зникнення дитини, зателефонувавши до поліції.

Сьогодні, близько 18 години, з вулиці Стефаника надійшло повідомлення, що загубилась маленька дівчинка, інформує прес-служба патрульної поліції на своїй сторінці у Facebook.

На вигляд дитині було близько трьох років.

Інспектори посадили дівчинку у службовий автомобіль та розпочали пошуки рідних. На допомогу залучили інші екіпажі, дільничного, сусідів, здійснили огляд прилеглих територій та суміжних вулиць. Близько трьох годин тривали напружені пошуки.

Невдовзі на службу 102 зателефонувала жінка і повідомила про зникнення доньки. Інспектори встановили, що це й була та сама дитина.

З’ясувалось, що сім’я проживає в селі біля Луцька. Мама лишила молодшу доньку на старшого сина, діти заснули, а коли дівчинка прокинулась, пішла гуляти та заблукала.

Читайте також: Патрульні проявили «поліцейське піклування» та доставили лучанина додому

«Домовились про зустріч з мамою, яка приїхала на місце й забрала доньку. Звісно, її радості не було меж. Про випадок повідомили працівників районного відділку поліції. Наразі відомо, що сім’я порядна, тож сподіваємось, що схожі випадки не повторяться», – розповів інспектор патрульної поліції Луцька.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром