«Я впевнений, що Шиба не ляже під жодних представників олігархату», – воїн АТО Ваврищук

16 Жовтня 2020, 16:59
3908

Воїн АТО, захисник Донецького аеропорту, кандидат у депутати Луцької міської ради від Народного руху України Вадим Ваврищук просить лучан підтримати на виборах мера Луцька Богдана Шибу.

Його відеозвернення опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби.

Ваврищук почав своє звернення з того, що 25 жовтня нам в черговий раз треба буде зробити вибір. Цьогоріч дуже багато партій висунуло своїх кандидатів, але є і декілька самовисуванців.

«Особисто для мене цей вибір був досить-таки легким. Всім, хто знає мене як людину, усім, хто знає мене як ветерана, всім, хто довіряє мені, я говорю вам свою думку: я прийняв для себе особисто рішення, що я підтримую на цих виборах Богдана Павловича Шибу», – каже Вадим Ваврищук.

Він впевнений у тому, що Богдан Шиба не ляже під жодних представників олігархату, і впевнений в тому, що Шиба не є сам представником олігархату.

«Ми крайніх три роки пожили вже при представниках певної влади. Я не думаю, що вам це сподобалось. Тому моє рішення таке. Хто вірить мені, хто довіряє мені, я прошу підтримати Богдана Павловича Шибу на виборах мера», – звернувся до лучан воїн АТО, захисник Донецького аеропорту Вадим Ваврищук.

Читайте такожНародний рух України підтримав Богдана Шибу на посаду Луцького міського голови. ВІДЕО

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром