На заводі «Богдан Моторс» представники міськради протестували нові тролейбуси для Луцька

16 Жовтня 2020, 15:44
3790

Радник міського голови Ігор Поліщук та начальник відділу інвестиційної політики департаменту економічної політики Сергій Омельчук завітали на ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс», аби оглянути, як відбувається процес виробництва нового транспорту для Луцька.

Візит на підприємство відбувся у п'ятницю, 16 жовтня. Про це інформують у пресслужбі «Богдан Моторс».

Перші два тролейбуси «Богдан Т70117» вже завершують етап комплектування в складальному цеху. Гості мали змогу проїхатись новеньким транспортом в режимі випробування і на власні очі переконатись в якості та комфорті новенького «Богдана».

За словами Ігоря Поліщука, нові тролейбуси – це два красені, які вже проходять випробування і обкатку, а наступного тижня їх вже планують поставити на маршрут.

«Нові «Богдани» не лише укомплектовані кондиціонерами, USB-зарядками, а й мають чудовий дизайн і створені саме для нашого міста», – зауважив радник міського голови. 

Перший заступник директора заводу Ярослав Гриців зазначив, що тролейбуси виготовляються з розумінням того, що вони – для рідного міста і всі заводчани впевнені, що гідно виконають всі умови поставки і вже до кінця наступного року вся замовлена партія буде працювати для лучан.

Тролейбуси «Богдан Т70117» для Луцька мають запас автономного ходу 0,5 км, вони є низькопідлоговими, мають відкидний трап і забезпечені місцями для пасажирів пріоритетної категорії. Крім того, враховуються індивідуальні потреби замовників, адже сучасне життя потребує сучасного підходу і при користуванні тролейбусами. Так, нові транспортні засоби будуть обладнані кондиціонером салону та кондиціонером кабіни водія. Для зручності пасажирів в салоні передбачені WI-FI та USB-роз’єми.

Читайте також: На заводі «Богдан Моторс» комплектують два тролейбуси для Луцька

А поки відбувалося випробування перших одиниць, на заводі тривають роботи з виготовлення наступної партії тролейбусів «Богдан Т70117» для Луцька.

Нагадаємо, що оновлення тролейбусного парку обласного центру відбувається завдяки співпраці з органами місцевого самоврядування в рамках проєкту «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька Волинської області», який став можливим завдяки співфінансуванню Луцької міської ради та Європейського інвестиційного банку.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром