Волонтери готують зимові передачі для АТО

12 Листопада 2015, 17:41
2919

Волонтери ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» вкотре допомогли бійцям чотирьох різних бригад – лише за останній місяць рюкзак, ліки, три комплекти форми, рукавиці, три пари берців, 50 пар шкарпеток, цигарки, батарейки до коліматора.

Волинян розкидало по різним бригадам майже по всій території проведення АТО. З настанням холодів волонтери щодня отримують нові прохання щодо зимового одягу, ліків тощо.

Як розповіли волонтери, протягом останнього місяця активістами ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» передано бійцям Нацгвардії, 72-ї бригади, 14-ї бригади та Рівненському батальйону охорони рюкзак, ліки, три комплекти форми, рукавиці, три пари берців, 50 пар шкарпеток, цигарки, батарейки до коліматора.

«Так склалось, що вже протягом року обмінюємо гарні культурні та смачні ініціативи на благодійні пожертви. Кошти на закупівлю необхідної амуніції були взяті з попередніх благодійних акцій, таких як «Волонтерський КВН» та «Волонтерська гостина». Ми дуже вдячні всім, хто долучається та завжди підтримує нас!», - розповідає голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Юлія Євпак.

Окрім того 10 комплектів термобілизни були отримані волонтерами та передані на фронт від інтернет-спільноти «Добрі справи», які були попередньо придбані за кошти з «Гаражного розпродажу»: 7 штук поїхало до бійців 24-ї бригади на Луганщину, а три штуки відправлені до 14 бригади.

Але на цьому допомога не закінчується і волонтери закликають долучатися всіх небайдужих до доброї справи, що наближає перемогу України.

«Зараз досить гостро стоїть питання щодо противірусних препаратів, теплого одягу, шкарпеток, рукавиць, кремів для обличчя, елементарних засобів гігієни. Дякуємо ДВТП «Волиньфармпостач», що відпускають ліки для волонтерів майже без націнки. Але й звертаємось до простих лучан допомогти волонтерам: принести якусь пару шкарпеток чи упаковку протизастудного препарату» - закликає волонтерка Любов Казмірчук.

Ліки та теплий одяг можна приносити щодня з 10:00 до 16:00 за адресою: вулиця Шопена, 11, другий поверх (Центр Європейської Інформації).



 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024