Студенти провели для лучан майстер-клас з декорування овочів та фруктів

17 Травня 2017, 21:01
4438

Фестиваль науки, який провели в обласному центрі, провели заради забезпечення інтелектуального та творчого розвитку молоді, а також представлення надбань усіх факультетів університету. 

Сьогодні, 17 травня, біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки організували ярмарок Фестивалю науки, інформує 0332.ua.

Як повідомили організатори, метою заходу було забезпечення інтелектуального та творчого розвитку молоді, а також представлення надбань усіх факультетів університету. 

Кожен перехожий міг стати учасником різних дослідів та майстер-класів. Практично усі лучани, які завітали на ярмарок знайшли щось своє. Хтось позував біля фотозони, хтось малював картини, а дехто вирізав із овочів та фруктів оригінальні композиції. 

Працював ярмарок із 11:00 до 16:00, тут діяло 16 міні-майданчиків, кожен з яких презентував наукові досліди та досягнення кожного факультету СНУ. До слова, взяти участь у ярмарку міг кожен, оскільки участь у заході була безкоштовною, до того ж, гості могли відвідати кожну локацію.

Сьогодні студенти луцького вишу організували кілька майстер-класів, виставки та хімічні досліди. Найцікавішою локацією, на думку перехожих, був майстер-клас з декорування овочів та фруктів від коледжу технології, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки. А ще відвідувачі, які затрималися поблизу майданчика педагогічного факультету, за допомогою блискіток зобразили портрет Лесі Українки.

Відвідавши ярмарок Фестивалю науки кожен пересічний лучанин знайшов щось цікаве для себе.

Читайте також: Як приготувати смачний і соковитий шашлик для пікніка





















 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром