Зняли і забули: «кратери» на Набережній планують відремонтувати до кінця року

17 Травня 2017, 18:21
2293

«Знайди свою підвіску» – так водії характеризують відрізок вулиці Набережної, на якому нещодавно розпочинали ремонтні роботи. Чиновники ж запевняють: попри складність проблеми повним ходом займаються її вирішенням.

Дорогу на вулиці Набережній дорожники латають чи не щороку. Ось тільки цього року, як розповідають лучани, про цю ділянку ніби забули. Ще з перетину з вулицею Шевченка ця дорога починає рясніти ямами та вибоїнами, які водії хвацько оминають на швидкості.

«Такими дорогами за підвіску можеш не перейматися, а просто про неї забудь», – розповів водій таксі з багаторічним стажем Володимир. Він же підказав, що після виїзду на Яровицю картина буде ще «краща».






І дійсно: цілі шматки обдертого дорожнього покриття перетворюють трасу у справжнє «раллі». Як розповіли робочі, які здійснюють поряд будівництво, близько двох місяців тому «автодорівці» почали засипати ями, причому – за дощової погоди. Потім – просто повіддирали шматками покриття. «Тепер ця дорога об’їзна не за своїм значенням, а за тим, як такий рельєф об’їжджають водії», – із сарказмом охарактеризував ситуацію один з будівельників.

Читайте також: Вахтангова: відремонтована минулоріч дорога – у незадовільному стані

Декілька кроків, і ще один випадковий водій – пан Олег – перефразував тутешній білборд: «Водію, будь уважним на дорозі – її робив «Автодор».


Чому роботи простоюють, журналіст Район.Луцьк дізнавався у директора Департаменту ЖКГ Юрія Крася. Той визнає: роботи поки призупинили, бо проблема виявилася глибшою: на даній ділянці дороги немає «основи». Тож зараз проводять роботу над новим проектом її реконструкції. За словами чиновника, дорогу все ж планують капітально ремонтувати, а роботи завершити цього року – орієнтовно до кінця серпня. 

Читайте також: Розмітку наносять на розбиті вибоїнами дороги, – лучанин






 

Дмитро КУЗНЄЦОВ

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024