На Винниченка хочуть причепурити двір та відремонтувати каналізацію

15 Жовтня 2020, 13:23
Будівля, двір і каналізація потребують ремонту 3441
Будівля, двір і каналізація потребують ремонту

13 жовтня радники міського голови Ігор Поліщук, Юрій Безпятко та директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк зустрілися із мешканцями багатоквартирного будинку на вулиці Винниченка, 49, обговоривши проблеми будинку та прибудинкової території.

Про це йдеться на сайті ЛМР.

Лучани розповіли, що перші тріщини на будинку з’явилися ще у 2014 році. Тоді будівлю укріпили металевими тросами та встановили спеціальні маяки, за допомогою яких можна спостерігати, чи не розвивається зрушення і надалі. Окрім того, негайного ремонту потребує загальна каналізація. У зв’язку із її заломами утворилися пробоїни а нечистоти потрапляють у підвал будівлі.

Уваги потребує і тутешня прибудинкова територія. Особливо мешканці скаржаться на любителів алкоголю, що залишають за собою сміття та відпочивають на території у нетверезому стані.

Микола Осіюк розпорядився в найближчий термін вивезти побутове та будівельне сміття, принесене на сміттєвий майданчик невідомими недобросовісними мешканцями. Він зазначив, що відповідальність за вивезення такого типу відходів лежить на самих лучанах, а за самовільний скид передбачається штраф.

Читайте такожНа перехресті Львівської та Потебні нарешті встановлять світлофор

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024