У Луцьку голосуватимуть понад 150 тисяч виборців

15 Жовтня 2020, 13:03
3610

Відділ ведення Державного реєстру виборців 13 жовтня передав попередні списки виборців луцьким дільничним виборчим комісіям звичайних виборчих дільниць.

До попереднього списку виборців увійшло 152 300 виборців міста Луцька, йдеться на сайті Луцькради.

Ознайомитися із попереднім списком виборців в приміщенні дільничної виборчої комісії можна вже з 14 жовтня. Дільничні виборчі комісії мають доставити іменні запрошення кожному виборцю не пізніше 15 жовтня.

Подати заяву про уточнення попереднього списку виборців до відділу ведення Реєстру виборців або ж до дільничної виборчої комісії можна не пізніше, ніж за п’ять днів до дня голосування – до 19 жовтня включно. Адміністративний позов до суду про уточнення списку виборців може бути поданий не пізніше, ніж за два дня до дня голосування – до 22 жовтня включно.

Заяву до відділу можна подати як особисто, так і за допомогою інтернет-ресурсу. Заява в електронному вигляді створюється шляхом заповнення виборцем відповідної форми на веб-сайті Державного реєстру виборців із застосуванням кваліфікованого електронного підпису у «Кабінеті виборця» у закладці «Заяви, запити».

Перевірити правильність внесення своїх персональних даних до бази даних Державного реєстру виборів можна і за допомогою інтернет-ресурсу «Кабінет виборця» на сайті Державного реєстру виборців.

Для забезпечення зручності звернень громадян відділ ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради працює у жовтні у святкові та вихідні дні з 9.00 до 17.00.

Читайте також: Хто балотується на крісла депутатів у Луцьку міську раду

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024