Погляд зсередини: Дмитро Глазунов про Луцький пологовий будинок і проблему коронавірусного шпиталю

15 Жовтня 2020, 12:07
Дмитро Глазунов – кандидат на посаду Луцького міського голови 3603
Дмитро Глазунов – кандидат на посаду Луцького міського голови

Кандидат на посаду Луцького міського голови, голова благодійного фонду «Рідна Волинь» та ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов поділився на своїй сторінці у фейсбук враженнями від перебування у Луцькому пологовому будинку.

«У минулому році в мене народився син. Я особисто пройшов усі етапи допологової підготовки, школу батьківства та в ході пологів чотири дні провів в палаті разом зі своєю сім'єю. Тож на власні очі побачив роботу усіх служб пологового будинку. Висловлюю щиру вдячність колективу Луцького пологового будинку за високий професіоналізм та чуйне ставлення до людей. Заклад високого рівня, яким місто насправді може пишатися. Знищувати це не можна.

Як кандидат на посаду Луцького міського голови і як лучанин, повністю підтримую колектив Луцького пологового будинку, який виступив проти розгортання коронавірусного шпиталю на території Луцького пологового будинку. По-перше, це створює небезпеку для новонароджених та породіль. По-друге, тут немає повного циклу надання медичної допомоги населенню. По-третє, сам район густо заселений пенсіонерами, які є найбільш вразливі до коронавірусу. У нас достатньо інших медичних закладів, в тому числі в прилеглих районах, із повним циклом надання необхідної медичної допомоги, на які слід звернути увагу при розгортанні коронавірусного шпиталю. В якому місті жити, вибір за Вами, лучани!».

Читайте також: «Безглузді рішення», – Глазунов про коронавірусний шпиталь на території пологового будинку та місцеву медреформу

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024