Боженка: французька фірма встановить котел

17 Травня 2017, 10:30
2175

У Луцьку вже підписали контракт із французькою фірмою «Енертек», яка встановлюватиме твердопаливний котел на вулиці Боженка.

Це сталося у понеділок, 17 травня, повідомила керівник державного комунального підприємства «Луцьктепло» Валентина Малютіна під час засідання виконкому. Про це пише ВолиньPost.

За її словами, продовжують активну співпрацю із Європейським банком реконструкції та розвитку. У її рамках фактично уклали 2 контракти. Йдеться про укладений у понеділок контракт із французькою фірмою «Енертек» на встановлення біопаливного котла на твердому паливі у котельні на вулиці Боженка, 32. Запустити її планують із наступного опалювального сезону. 

Окрім того, на завершальній стадії домовленості щодо 8 котелень, які знаходяться у прибудовах, підвальних приміщеннях чи на дахах. Споживачів мають перепідключити до мереж для теплооптимізації міста.

Нагадаємо, тендер по кредиту «Котельня на альтернативному виді палива» виграла українська фірма, офіційний представник французького виробника котлів «ENERTEX SARL».

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром