Огляд соцмереж: лучан «бомбить» через закриття російських «Вконтакте» і «Однокласників»

17 Травня 2017, 09:48
5042

Лучани та і всі українці відверто обурені введенням Порошенком у дію рішення РНБО про блокування соцмереж «Вконтакте» та «Одноклассники» та інших російських ресурсів на території України.

Вже другий день користувачі соцмереж жваво обговорюють таке рішення президента та висловлюють свої думки у «Вконтакте», поки є на те можливість. Чимало користувачів соцмережі одразу ж почали «мігрувати» у не менш популярний Facebook. Проте, як ним користуватися, знають не всі.

Не обійшлося і без жартів та фотожаб, які масово заполонили стрічки новин лучан.

Район.Луцьк підібрав для вас найцікавіші враження лучан з «Вконтакте» та Facebook.


1

1


1











Користувачі луцького сегменту соцмережі Facebook також активно обговорюють цю тему та навіть діляться лайфхаками, як обійти заборони або як викачати всі файли з «Вк» одним махом:

У спільноті «Я люблю Луцьк» лучани з почуттям гумору почали активно ділитися фотожабами. Ажіотаж навколо теми блокування соцмереж не пропадає і зараз:

1








 

Коментарі
17 Травня 2017, 13:34
Ви з дуба впали? Які "всі" українці відверто обурені? Я, наприклад, вдячний за це! Шкодую, що три роки тому не заборонили.
17 Травня 2017, 15:27
Навіть не повинно обговорюватись, нічого расєйського і крапка, а ті що обурені-мягко-вибачте...
17 Травня 2017, 16:29
Хліба і видовищ! - верещать ті, кому байдужа доля країни, в якій живемо. Скоро буде введений візовий режим з Рашкою (так колись в селах називали дерев"яну помийницю) - розпрощаємось навіки! А кому милий серцю русскій мір - куплю квиток в одну сторону.
17 Травня 2017, 16:31
Слава Богу що заборонили те лайно.
17 Травня 2017, 20:15
Матюки незамальовані. Тобто у коментарях теж можна матюжитись?????
18 Травня 2017, 05:39
Ще б фейсбук заборонили.Дістали писаки.
18 Травня 2017, 09:23
Всім так забили голову цією забороною, що забули про те що приняли під шумок нові реформи персійні....хлопці і дівчата які "вконтактє" ми всі працюємо неофіційно і по новим законам нам на старість нічогісенько не світить...а працювати офіційно в нашій краіні мржно тільки на мінімалку фактично, а дітей за що кормити. А ми тільки про вкотактє і говоримо, знов кінули палку для обговорення, а під шумок якусь фігню чергову прийняли, ще нас мало душать. ЦЕ СПРАВЖНІЙ ГЕНОЦИД УКРАІНСЬКОГО НАРОДУ. А ми за вконтактє трясемось
18 Травня 2017, 12:41
Viki ти чого паришся. Правильно робите,що працюєте неофіційно.На кого платити податки на дармоїдів,які не працюють, або сидять по Польщах, відшибають бабло, а копійки не платять податків.А пенсію всім одинакову. Яка держава? Хіба в нас держава-це Гондурас.На себе надійся і вже відкладай у банку собі заощадження на старість. діти точно нічого не дадуть,не ті зараз діти.Вони всі соки видушать з батьків,будуть сидіти на шиї до останку.Ти віриш,що вони зроблять справедливу пенсію я ні. Собі да. В ни і зараз по 100 тисяч пенсія в усях можновладців і чинуш ментов і следователей,прокуров і суддей.Правильно працюйте на себе,не платять податків,бо нас мають ні за що,чесних,працьовитих людей у яких стаж 45-50 років,а пенсія мінімальна з спекулянтами порівну,які працювали 5 років.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром