«Богдан Шиба всю свою роботу поставить на службу лучанам», – голова ГО «Народний контроль»

14 Жовтня 2020, 20:01
Богдан Шиба 3701
Богдан Шиба

Голова ГО «Народний контроль», очільник Волинської організації Партії пенсіонерів України Григорій Ощепков розповів, чому лучанам на виборах міського голови варто проголосувати за Богдана Шибу.

Про це йдеться у відеоролику, який опублікували на офіційній сторінці кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби.

«Вже 20 років я тільки чую, що щось у нас в Україні приватизовують: то одне, то друге, то третє. Я думав, вже приватизувати все, залишилося тільки повітря і нерушимий пенсійний фонд, який дуже дорогий серцю кожного пенсіонера. Виплата пенсій – проблема кожної держави. Наша Україна, щоб виплатити пенсію, займає кредити по всьому світу і частенько, мабуть, до друкарського верстата підходить», – почав своє звернення Ощепков.

За його словами, в інших країнах зробили різні податки. Наприклад, у Китаї оподаткували палички для їжі, сім’ї, які живуть громадянським шлюбом. У Німеччині зробили податки на горобців. Вважають, що горобці цвірінькають дуже рано і не дають спати бюргерам.

«В Естонії вважають, що корови пукають титаном і забруднюють повітря, зробили податок на нього. В Америці зробили податок на татуювання», – розповідає він.  

За словами Григорія Ощепкова, ці податки інколи виглядають смішними, але вони всі для того, щоб поповнити пенсійний фонд, щоб зробити, аби пенсіонерам було за що жити.

«Я думав, що пенсійний фонд – це непорушне щось, але дивлюся, вже і до нього простягаються руки наших керманичів, яким, до слова, до пенсії далеко. Інформація у різних газетах, по телебаченню, в тому, що пенсійний фонд треба приватизувати, особливо по містах, що треба створити персоніфіковані фонди для сплати колись теж пенсій. Я погоджуюсь, що накопичувальні фонди – це непогано, і їх можна цілими десятиріччями накопичувати, але справа втому, що інфляція може з’їсти ці фонди за 10 днів. Держава все одно знаходить гроші, щоб довести пенсії до якогось прожиткового мінімуму. А коли будуть накопичувальні, приватизовані фонди, держава скаже: «Вибачте, я до цього не маю, ви самі хотіли», – йдеться у відеозверненні.

Григорій Ощепков вважає, що фонди мають бути державними. І в цьому, на його думку, велику роль зіграють керівники міст.

«Зараз настає найголовніше пора – ми починаємо обирати керівників наших міст. Люди, будьте пильними і виберіть тих людей, які зможуть зробити наше життя благополучним. Виберіть ту людину, яка має досвід, яка знає, що потрібно лучанам, яка всю себе, всю свою роботу поставить на службу людям для того, щоб покращити наше життя. І таким чудовим керівником, я вважаю, може бути тільки Богдан Шиба. Тому, шановні пенсіонери, шановні жителі міста, я вас закликаю – обирайте Шибу!» – сказав Голова ГО «Народний контроль», очільник Волинської організації Партії пенсіонерів України Григорій Ощепков.

Читайте також: «Лізинг на автобуси окупився за рік», – Богдан Шиба. ВІДЕО

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром