Викрили чотири букмекерські контори

12 Листопада 2015, 14:34
3558

Прокуратура міста Луцька здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного заняття гральним бізнесом.

У ході проведення досудового розслідування прокурорами спільно з працівниками Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області викрито та припинено функціонування  чотирьох підпільних гральних закладів – букмекерських контор, повідомляє сайт волинської прокуратури.

Під час обшуку вилучено усе гральне обладнання та майно, яке було здобуте в результаті вчинення кримінального правопорушення. Це понад 40 тисяч гривень, отриманих від клієнтів за проведення гри, квитанції про оплату гри клієнтами, касові апарати, близько 40 моніторів, 90 системних блоків, 10 принтерів, 5 телевізорів, технічну документацію на вказане обладнання.

Крім того, процесуальні керівники провели також обшук у помешканні особи, стосовно якої зібрано відомості про можливу її причетність до організації функціонування підпільних гральних закладів.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, що передбачене частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Коментарі
14 Листопада 2015, 22:23
Ну і досягнення... а остальні 96 підпільних гральних закладів нехай дальше працюють, на одних відігрались, якщо існує закон про заборону ігрового біснесу, то чому не закривають інших? Краще проплачують кришування?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром