Луцькі боксери відправили у нокаут поляків

12 Листопада 2015, 14:11
3113

Вихованці відділення боксу Луцької ДЮСШ № 2 взяли участь у XVІ боксерському турнірі імені Івана Хеіманна у Польщі, де здобули низку перемог.

Луцькі боксери 7–8 листопада змагалися у  XVІ боксерському турнірі імені Івана Хеіманна, що відбувся у місті Зембіце Вроцлавського Воєводства Республіки Польща, повідомляє Комітет із фізичної культури та спорту Луцької міської ради.  

У рамках змагань відбулася також матчева зустріч збірних команд Луцька та господарів змагань – боксерського клубу «Печера лева» Вроцлавського Воєводства.

У складі команди міста в матчевій зустрічі на рингу у десяти поєдинках боксували вихованці відділення боксу КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» та ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.Матчева зустріч закінчилася переконливою перемогою луцьких боксерів з рахунком 14:6.

Перемогу в нашій команді серед молоді святкували Дмитро Ульянов (в/к 60 кг), Олександр Кісільчук  (в/к 64 кг), Артем Шишко (в/к 64 кг), Яків Левчик (в/к 70 кг),  Вадим Пінчук (в/к 75кг). У чоловіків перемогли Леонід Онищенко  (в/к 64 кг) та  Володимир Гінайло (в/к 75 кг).

Микола Мисковець (в/к 52 кг), Дмитро Зінчук  (в/к 52 кг) і Роберт Саченюк  (в/к +91 кг) поступилися у своїх поєдинках польським боксерам.

У перервах між поєдинками луцькі спортсмени з приємністю поспілкувалися з легендами польського та світового боксу – олімпійським чемпіоном в Токіо (1964 р.) Мар'яном Каспшиком та бронзовим призером Олімпійських ігор в Барселоні (1992 р.) і чемпіонату Європи в Тампаре (1996 р.), учасником Олімпійських ігор в Атланті та Сіднеї Войцєхом Бартніком.

Своєю перемогою луцькі боксери завдячують своїм тренерам: Артуру Каменєву, Петру Боярчуку, Роману Дерябіну та Миколі Потапюку, які готували їх до міжнародних змагань.

Як зазначив директор КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» Валерій Панчук та спонсори позашкільної установи, технічний директор «Кромберг Енд Шуберт Україна» Славомір Качмарек та фінансовий директор Олександр Шаварський, польскі боксери зголосилися приїхати у Луцьк в лютому 2016 року на матч-реванш.

Спортивна делегація міста висловлює слова вдячності за розуміння та підтримку приватному підприємцю Михайлу Смолці, завдяки спонсорській допомозі якого відбулася поїздка на міжнародні змагання.

Приємно відзначити, що це уже не перший успішний виступ луцьких боксерів. У серпні, під час святкування Дня міста вони у матчевій зустрічі перемогли команду з Києва.

У вільний від поєдинків час члени збірної команди Луцька мали можливість відвідати міську ратушу та зустрітися з бургомістром міста Зембіце, пані Аліцією Біра. Також наші боксери побували у місцевому музеї устаткування домашнього господарства.




 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром