За ґрати на вісім років можуть сісти іноземці, які вкрали термінал у банку Луцька

14 Жовтня 2020, 14:14
3602

На Волині правоохоронці завершили досудове розслідування щодо крадіжки іноземцями платіжного терміналу у Луцьку.

Про це інформує поліція Волині. 

Нагадаємо, у березні зловмисники проникли до приміщення одного із банків Луцька та викрали платіжний термінал, а з території цього ж банку автомобіль ГАЗ 2752. Сума завданих матеріальних збитків склала близько 100 тисяч гривень.

Оперативники управління карного розшуку Волинської області у співпраці із львівськими та житомирськими співробітниками поліції встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні четверо іноземців.

Їх затримали у Житомирській області. Викрадений платіжний термінал та автомобіль вилучили. Усім чотирьом слідчі детективи за процесуального керівництва прокуратури повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку з проникненням та незаконне заволодіння транспортним засобом, відповідно. Луцький міськрайонний суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Слідчі детективи завершили досудове розслідування та кримінальне  провадження з обвинувальним актом скерували у суд. Підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: У Луцьку збили велосипедиста

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром