Студентка луцького вишу розповіла, як переносить коронавірус

13 Жовтня 2020, 15:09
ФФтаЖ 4552
ФФтаЖ

Студентка факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки розповіла, як почувається, перебуваючи на самоізоляції через інфікування коронавірусом.

Про це пише студентський портал Нівроку.

 «Симптоми – як у звичайного грипу, тобто головний біль, нежить, біль у горлі, потім піднялася температура. Її легко збили, без ускладнень, вона зникла через три дні, а потім розпочався жахливий головний біль. Голова боліла спереду та на потилиці, наче її просто здушували з обох боків. Наступний симптом - біль у тілі. Шкіра стала дуже чутливою, мені було боляче навіть лежати, відчувала жахливий дискомфорт.

Згодом зникли нюх та смак. Я це зрозуміла, коли почала їсти і їжа була ніяка. Мені це здалося дивним, але списала усе на нежить і не приділила цьому уваги. А коли мені довелося нарізати звичайнісіньку цибулю, я зрозуміла, що щось не так.

Нюх та смак повернулися десь через чотири дні.

Аналізи я здала через десять днів, відколи у мене виявили температуру. Лікарі казали, що їх потрібно здавати трішечки пізніше. І вже тоді захворіли мої батьки, хресний та тітка. Словом, похворіли усі.

А зараз я себе нормально почуваю, але ще є жахлива слабкість. Мені важко щось робити, крім того, щоб лежати та дивитися серіал (сміється – авт.). Інколи піднімається температура, але не висока 37/37.1»,  – ділиться студентка.

Нагадаємо, увечері 12 жовтня на факультеті стало відомо про перший випадок коронавірусу серед студентів.

Коментарі
14 Жовтня 2020, 13:28
Дуже цікава стаття <br/>Шутка)<br/>Але пишіть про щось цікавіше
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром