«Громадам Волині – не олігархічне, а європейське майбутнє», – Юлія Вусенко

13 Жовтня 2020, 12:11
Юлія Вусенко – депутатка Луцької міської ради, виконувачка обов’язків голови Волинської територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність», кандидатка юридичних наук 3595
Юлія Вусенко – депутатка Луцької міської ради, виконувачка обов’язків голови Волинської територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність», кандидатка юридичних наук

Юлія Вусенко – депутатка Луцької міської ради, виконувачка обов’язків голови Волинської територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність», кандидатка юридичних наук. Очолила список кандидатів «Європейської Солідарності» до Волинської обласної ради.

Місцеві вибори 2020 – це перші вибори в сформованих громадах. Це завершальний етап процесу децентралізації, метою якої є самостійність і фінансова спроможність громад.

Нинішні місцеві вибори важливі тим, що відкривають дорогу людям, які впродовж наступних п’яти років обиратимуть вектор змін для конкретних територій і визначатимуть стратегії розвитку громад на наступні п’ятнадцять, двадцять років.

«Виборці повинні довіряти майбутнім депутатам, не сумніватися у їхньому професіоналізмі, у їхній мотивації та незаангажованості», – наголошує Юлія Вусенко.

Винаймаючи депутатів на роботу без випробувального терміну і не менше ніж на п’ять років, кожен виборець повинен виважено приймати рішення про підтримку того чи іншого кандидата. Адже чи працюватимуть обранці для громади, чи будуть керуватися власними інтересами – залежить від тих, хто надасть їм мандат довіри.

         «Важливо, щоб у місцевих радах було побільше патріотичних та досвідчених лідерів, спроможних змінювати ситуацію на краще».

Саме партія «Європейська Солідарність» здатна захистити людей, тому що сьогодні це єдина проукраїнськи налаштована політична сила, яка об”єднала тих, для кого важлива Україна.  В парламенті ЄС дає відсіч зовнішньому ворогу і бореться із внутрішніми атаками, захищаючи розпочаті реформи.

Це політична сила, яка на всеукраїнському рівні відстоює європейські цінності та працює із західними партнерами, щоб не втратити набуте за весь постреволюційний період.

В «ЄС» вважають, що європейські стандарти мають бути впроваджені у кожній громаді. Серед важливих завдань – зберегти єдиний податок для всіх груп, які на ньому працюють, а також знизити ЄСВ для тих підприємств, у яких частка витрат на зарплату перевищує 50%.  Окрім того в «ЄС» пропонують запровадити трирічний мораторій на нові податки, або збільшити ставки уже  існуючих після впровадження податку на виведений капітал.

Партія «Європейська Солідарність» бере під контроль вчасну індексацію пенсій, а також вимагає повернути освітянам 5 мільярдів гривень, які в них забрала влада; підвищити зарплату вчителям на 40-70%, як це було ухвалено ще за каденції Президента Петра Порошенка.

«Саме політична сила «Європейська солідарність» на місцевих виборах гуртує навколо себе людей, які по-справжньому переживають за майбутнє, а не розвішують білборди по всій країні», – наголошує Юлія Вусенко.

«Місцеві вибори на Волині мають стратегічне значення для України».

«Наступ олігархату з російською агентурою на державність України, зрощення криміналітету з місцевими феодалами і останні події в сусідній Білорусі спонукають до активних дій. Час давати відсіч не лише агресору, але й тим, хто вже завтра захоче забрати нашу з Вами свободу на Волині, зацементувавши свою владу», – застерігає Юлія Вусенко.

Аналізуючи місцеві реалії, вона зауважує, що «коли йдеться про зрощення криміналітету та олігархату, це не про людей. Це про власні інтереси; про бізнес, який ділять; про майно, яке роздерибанюють за копійки. Я бачила це на прикладі Луцька і не допущу “тихий одобрямс” таких речей на Волині».

«Обравши професійну і відповідальну команду, зможемо виважено приймати рішення, створити нові робочі місця та запровадити програми для нових європейських можливостей краян. Волинь має стати транспортним логістичним центром, доки інші області, розташовані біля кордону, не скористалися цим шансом для свого розвитку», – зауважила депутатка Луцької міської ради.

«Нам уже сьогодні говорять яким буде результат місцевих виборів».

Робиться це через оприлюднення високих рейтингів кандидатів від новостворених політичних сил. Це, переконана Юлія Вусенко, має спонукати свідомого виборця проаналізувати – звідки з’являються такі цифри в рейтингах і хто за цим стоїть.

«Часто такі рейтинги є маніпуляцією, яка потім може аргументувати реально сфальсифікований результат. Вони готують людей до цифр, які збираються набути різними інструментами – починаючи від підкупу, завершуючи фальсифікацією на дільницях».

«Нам потрібно донести до виборців, що свій голос потрібно віддавати за кандидатів, які пропонують конкретні речі і справи.

Нинішні місцеві вибори – це найкраща можливість довірити розвиток краю команді професіоналів-патріотів, які дбатимуть про людей. Я щиро вірю що нам це вдасться», – переконана Юлія Вусенко.

Читайте також«Реформа охорони здоров’я має відбуватися максимально безболісно і непомітно, проте ефективно для пацієнтів», – Ігор Гнетньов​​​​​​​

«Громадам Волині – не олігархічне, а європейське майбутнє», – Юлія Вусенко

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром