Луцьким вчителям індексували зарплати

12 Листопада 2015, 13:00
3356

У місті проведено нарахування та виплату заробітної плати луцьким освітянам за жовтень та перерахунок зарплати за вересень згідно з новими посадовими окладами.

Учителям виплатять індексацію відповідно до змін у наказі Міносвіти «Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.

«Відповідно до статті 5 закону «Про індексацію грошових доходів населення» та враховуючи пункт 9 «Прикінцевих положень» закону «Про Державний бюджет України на 2015 рік», листів Мінсоцполітики, Мінфіну та департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації, а також доручення голови ОДА у зв’язку із недостатністю фінансових ресурсів індексація виплачувалась в межах фінансових ресурсів», – зазначають у мерії.

За словами фінансистів, 11 листопада виплачена індексація заробітної плати працівникам загальноосвітніх навчальних закладів з освітньої субвенції. А вже 12 листопада – за вересень 2015 року.

«Згідно з порядком нарахування індексації та у зв’язку із підвищенням ставок посадових окладів, у деяких категорій працівників сума підвищень перевищить суму індексації, що зумовить її втрату, а у інших – зменшення розміру фіксованої суми», – констатують фахівці.

До слова, як повідомили в міському управлінні освіти, у дошкільних навчальних закладах індексація за жовтень 2015 року виплачена 10 листопада. Подальша виплата індексації буде виплачуватись по мірі надходження фінансових ресурсів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром