Працівники Луцького пологового будинку виступають проти перепрофілювання закладу

12 Жовтня 2020, 16:02
3525

Працівники Луцького пологового будинку виступають проти перепрофілювання медичного закладу в інфекційний шпиталь. 

Відповідний пост опублікували на сторінці медустанови у фейсбуці.

У дописі зазначають, що замість пологового будинку в цих стінах планують облаштувати інфекційний шпиталь для пацієнтів із коронавірусом. Додають, що 10 жовтня сюди вже завезли ліжка для хворих.

«Представники влади поставили нас перед фактом, що тут буде інфекційний шпиталь для COVID-хворих, без згоди на те жителів міста та колективу закладу.  Вперше за багато часу, коли жителі не лише міста Луцька змогли отримувати безкоштовну допомогу в пологах, безкоштовні гінекологічні операції, безкоштовні аналізи та харчування, що далося нам вкрай важкою і сумлінною працею, влада хоче під виглядом перепрофілювання закладу зупинити надання висококваліфікованої акушерської допомоги», – йдеться у дописі.

Як зазначили на сторінці пологового будинку, колектив лікувальної установи ініціюватиме зустрічі, звернення та навіть протести, аби відстояти заклад.

Як повідомив журналістам видання «Район.Медицина» головний медик Луцька Володимир Лотвін, наразі ведуть перемовини з працівниками пологового будинку. Прокоментувати ситуацію пообіцяв згодом.

Читайте також:   У Луцьку відремонтують центр первинної допомоги

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

 

 

Коментарі
13 Жовтня 2020, 13:53
Ай яй - кормушку на півроку забрали. Як жити тепер
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром