Луцькій «Волині» дали ще один шанс

15 Травня 2017, 21:43
1558

Атестаційний комітет ФФУ дав луцькому клубу час вирішити всі проблеми з ліцензуванням на наступний сезон до 17 травня.

Останнім часом «Волинь» має ряд фінансових проблем, що перешкоджає лучанам проходження ліцензування на наступний сезон. Раніше йшлося про те, що всі клуби УПЛ повинні «підігнати» свої справи під критерії ліцензування до 10 травня, але в підсумку атестаційний комітет ФФУ надав Волині відстрочку до 17-го числа. За інформацією Sport Arena, саме таким було рішення АК, засідання якого відбулося в четвер, 11 травня.

Головна і практично єдина поки проблема Хрестоносців – борг екс-футболісту лучан Саші Стевічу, через якого клуб вже покарали позбавленням 6 очок. І ФФУ, і УПЛ до останнього чекали виплати 70-ти тисяч доларів сербському півзахиснику. Стевіч кілька разів погоджувався почекати з платежем, але гроші так і не перевелися. У підсумку, до домовленої датою (10 травня) атестаційний комітет не отримав від «Волині» доказів виправлення фінансових проблем зі Стевічем.

За інформацією видання, «Волинь» ще раз пообіцяла заплатити Стевіч, мотивуючи попередні невиплати технічними причинами.

На поточний момент Волинь із 7 очками займає останнє місце в турнірній таблиці і вже втратила надії залишитися в Прем'єр-лізі на майбутній сезон.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром