Для маленького Дениса натанцювали майже 20 тисяч гривень

15 Травня 2017, 16:44
2807

У півторарічного лучанина Дениска Назарчука виявили вроджену аномалію рук. Для того, щоб у хлопчика з’явились пальчики, потрібна не одна операція, всього їх має бути близько десяти.

На даний момент зробили лише одну, адже потрібні чималі кошти. Щоб допомогти хлопчику, у Луцьку організували благодійний концерт, координатором якого стала голова громадської організації Тетяна Доброжанська.

У День Матері, 14 травня, підтримати маму Дениска Надію прийшло чимало людей. Зал Палацу культури був заповнений майже повністю.

На благодійний концерт завітали і дорослі і малі. Серед гостей панувала радісна атмосфера, бігали усміхнені діти, лунала спокійна музика.

Дійство розпочала красуня-ведуча в чарівному синьому платті.  А першими з’явились на сцені ці милі, симпатичні дівчатка. Вони розповідали вірші.


Відкрила завісу свята балетна студія міста Луцька «Жизель». Юні балерини одразу захопили увагу глядачів. Витончені помахи рук, граційна постава та незвичайні танцювальні елементи зробили свою справу.

Першим номером стала композиція «Ой ходить сон коло вікон». Дітлахи буквально перенесли глядачів у свою казку.

Наступними розповідали свої історії дівчатка-балерини. Одна за одною дивували зал чудові індивідуальні композиції. Серед них чуттєвий номер «Принцеса на горошині», різнобарвний танець «Фея квітів», емоційне соло «Єдинорог», ніжна композиція «Дюймовочка» та позитивний «Коник-горбоконик».





Композиції «Осінь» та «Осінній лист» також вразили глядачів дорослим виконанням, під час виступу від дівчат не можна було відвести очей.

Усім присутнім приглянулась до душі і композиція «Аліса в країні чудес». Її учасники зробили на сцені справжнє свято, за що отримали гучні овації.


Останнім номером студії «Жизель» став колективний вальс. Юні танцівниці вразили та запалили серця глядачів своїм неперевершеним виконанням. А різнокольорові плаття дівчат лише додавали вишуканості їхньому виступу.











Слідом на сцені з‘явився ансамбль сучасної хореографії «Неоданс».

Студенти Рівненського Державного Гуманітарного університету нікого не залишили байдужими.




Вони привезли для лучан досить цікаву виставу «Учень великого майстра». Це дивовижна історія з пригодами, де герой знаходить самого себе. На його шляху траплялось добро і зло, довіра та зрада, але сумнівні люди і їх позиції не спокусили юнака. Він зумів вистояти та залишитись самим собою.

Талановиті студенти з Рівненщини зробили на сцені справжній гармидер. Ефектні танці, захопливі підтримки в повітрі, інтригуючий зміст вистави – все це робило їх виступ ще більш вражаючим.




Насамкінець на сцену запросили маму хлопчика Надію Назарчук. Жінка подякувала усім, хто прийшов на концерт та допоміг здійснити її мрію. Через емоції, що вирували в залі, та внутрішні переживання вона не змогла стримати сліз.

Після цього Тетяна Доброжанська вручила Надії кошти, які вдалось зібрати за продаж квитків на концерт та благодійні внески. А це майже 20 тисяч гривень.

В кінці подякували усім спонсорам та вручили грамоти. Головним серед них став депутат міської ради Петро Нестерук. Його благодійний фонт «Дізар» спонсорував концерт.

«До нас звернулась голова громадської ради, розповіла про історію цього хлопчика. До цього не можна бути байдужим, такі випадки не поодинокі. Дякуємо міській раді за приміщення, ми раді допомагати людям з такими проблемами. Надіємось, що наші старання не будуть даремними і що нам вдалось хоч трішки ощасливити маму Дениса», - поділився думками Петро Нестерук.

1


 

Марія ВАВРИНЮК

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром