Проспект Соборності: лучани виграли війну із забудовницею

23 Червня 2015, 12:03
5904

Баталії навколо незаконної забудови на проспекті Соборності, 24 нарешті завершилися. Забудовниця Наталя Кушнір вчора прибрала на місці незаконної прибудови та забрала свої речі. 

Епопея на проспекті Соборності тривала більше місяця. Маючи дозвіл на прибудову офісного приміщення, забудовниця вирішила розширити територію за рахунок підвалу.

Спочатку мешканці побачили, що забудовниця без всіляких дозволів втрутилась в їх підвал, де пробила стіну і встановила електрифіковані проводи. Потім виявилося, що в неї і дозвіл на будівництво був лише до 5 травня. 

На стінах багатоповерхівки утворилися тріщини. Виявивши  чимало таких порушень, люди звернулися до міської ради. Вони обіцяли і майдан влаштувати, і самовільно знести будівлю, а вже після довгих перемовин на сесії 24 травня луцькі депутати підтримали рішення про знесення забудови, що й відбулося незабаром.  

Забудовниця ж наполягала на тому, що все законно, і це самовільне знесення. З цим вона звернулася до міліції. Однак у правоохоронних органах повідомили, що жінка фігурувала у кількох справах щодо шахрайства.  

Як розповів  лучанин Олександр Буряк, вчора їх викликали на допит у міліцію у зв’язку з подіями, що відбувалися наприкінці травня. Але, вочевидь, справу закрили.

«Вчора ми з іншими мешканцями будинку давали свідчення щодо знесення незаконної забудови. Думаю, що справу вже закриють. А повернулися додому – ніяких речей Кушнір на місці забудови вже не було. Вона нарешті поїхала звідси», - каже чоловік.

Наразі проблему вирішено на користь мешканців.

Аріна КРАПКА

Коментарі
23 Червня 2015, 17:01
<p>Що баталії, то баталії)Хто зна, чи завершилося б все саме так, якби не серія викривальних матеріалів?</p>
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024