«Тема-Волинь» захистила титул чемпіона Луцька з футзалу

15 Травня 2017, 12:36
2802

У вирішальному матчі чемпіонату проти «Торпедо» команда тільки підкреслила свій чемпіонський хід впевненою перемогою з рахунком 5:1 і цілком заслужено вдруге поспіль стала переможцем міських футзальних ігрищ.

Слід одразу віддати належне команді «Торпедо», яка виграла п’ять з шести попередніх поєдинків та зберегла інтригу в боротьбі за титул чемпіона міста до останнього туру. Хоча для омріяних золотих медалей «синім» потрібно було перемагати не кого-небудь, а лідера першості з «Теми-Волинь» – а ці хлопці за шість попередніх ігор не втратили жодного очка.

Гравці у червоно-білій формі вирішили не відтягувати справу до втримання нічийного результату та спробували вбити будь-яку інтригу в матчі задовго до його завершення. І це у них вийшло: уже на третій хвилині гри лідер «Теми-Волинь» Антон Дригульський уперше змінив рахунок на табло.

Номінальні гості зустрічі намагались відігратися, однак Тарас Бондарчук та Володимир Новосад свої моменти для взяття воріт не використали, а у відповідь ще до перерви отримали за це своєрідне покарання від Владислава Панкевича та Антона Дригульського – 3:0.

По суті, гра була зроблена, і гравцям «Теми-Волинь» залишалося лише добити суперника. Як наслідок, після блискавичних виходів у контратаки та розкішних комбінацій відзначилися Сергій Вознюк та уже втретє у матчі – Антон Дригульський. До завершення гри «торпедівці» спромоглися підсолодити гіркоту поразки «м’ячем престижу» від Володимира Сироватки – 5:1.

Такий результат не лише не дав змоги «Торпедо» взяти перемогу у чемпіонаті, а й позбавив команду другого місця. Його завдяки «вікторії» над «Олімпом» у останньому турі посіла команда «Бренд груп», гравець якої – Олександр Лисенко – став найкращим бомбардиром чемпіонату Луцька з 11-ма забитими голами. Гравцю «Торпедо» – Юрію Фіщуку – від президента Асоціації футзалу Волині Сергія Голоскокова та голови комітету фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрія Волинця дістався приз кращого голкіпера турніру.

А чемпіонами Луцька уже вдруге поспіль стала команда «Тема-Волинь» (більш знайома раніше любителям футзалу під брендом «ПАККО»). Цього разу до її успіху «не підкопаєшся» – сім перемог у семи матчах. А лідер команди Антон Дригульський заслужено отримав звання кращого гравця турніру. 









Дмитро КУЗНЕЦОВ
 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39