Роман Бондарук спростував наклепницькі сюжети політичних конкурентів

09 Жовтня 2020, 11:37
4932

Кандидат на посаду Луцького міського голови від ЗЕ-команди Роман Бондарук спростував закиди конкурентів та закликав їх не вдаватися до брехні та маніпуляцій, а вести чесну боротьбу.

Бондарук ствердив, що забрати в лучан приміщення Центру енергоефективності насправді хотіла теперішня міська влада. Про це він сказав у прямому ефірі Громадського Інтерактивного Телебачення.

За словами політика, замість того, щоб конкурувати посередництвом стратегічних програм і конкретних планів дій, на цьогорічних місцевих виборах все частіше використовують фабрикації і брехню, такі ж брудні технології застосовували і під час виборів міського голови у 2015 році проти Миколи Романюка, але він все одно знову став міським головою.

«Мені нестерпно, що нині фальшиві кандидати з «барського плеча» їхнього патрона так нахабно і безпринципно «промивають» лучанам мізки брехнею та підтасовками. Це – не просто політична нечистоплотність, а – зневага до виборців», – вважає Роман Бондарук.

Він надав переконливі докази, які спростовують наклепницькі сюжети ТРК «Аверс» проти нього, які пізніше були ретрансльовані низкою волинських сайтів. Йдеться про справжні причини банкрутства «Західінкомбанку», роботу підприємства «Промбуд-6» та Центр енергоефективності, який до цього часу залишається власністю ОСББ і працює на благо лучан.

Зокрема, щодо Центру енергоефективності, Роман Бондарук стверджує, що ще у 2015 році приміщення, про яке йдеться, було передане з міської власності на баланс ОСББ. Про це свідчить акт приймання-передачі.

«Єдиний стосунок, який я до цього мав – моя ініціатива. Ідею підтримав Луцький міський голова Микола Романюк і невдовзі такий центр з’явився на Перемоги, 12.  Він працює і сьогодні. Його відвідало десятки делегацій з інших міст України, аби перейняти наш передовий досвід», – переконує політик.

Також він пояснив, що розпоряджатися своїм майном – це виняткове право ОСББ.

«Однак, через місяць після смерті Романюка, у лютому 2017 року, саме фальшиві самозванці у кріслі мера спробували відібрати це приміщення в ОСББ. Втім, Верховний суд України визнав цю претензію міської влади незаконною», – заявляє Роман Бондарук.

Кандидат на посаду Луцького міського голови пояснив, що від початку виборчої кампанії страждає від неправдивих, наклепницьких звинувачень.

«Вони хотіли зробити таку простору білу доріжку для Ігоря Поліщука. Для цього бульдозером розчистили списки кандидатів від інших політичних партій. Зі «Слугою Народу» так не пройшло. Не змогли розчистити бульдозером – пустили проти мене інформаційний каток. Бо на сьогодні на цій доріжці лише я складаю чинній міській владі реальну конкуренцію і можу перемогти.

Чорний піар безчестить тих, хто його застосовує. А на моєму боці – правда», – підсумував Роман Бондарук.


Читайте такожНе змогли розчистити бульдозером, застосовують проти мене інформаційний каток», – Роман Бондарук

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром