Будівельники відновили стели Героїв Радянського Союзу на Огієнка

12 Листопада 2015, 10:01
3945

Після скандалу навколо демонтажу меморіального комплексу зі стелами Героїв Радянського Союзу біля ЖК «Центральний», що на розі вулиць Огієнка та Шопена, робітники фірми-замовника повернула на місце зняті для перевезення символіку та пам’ятні барельєфи.

Як і обіцяв начальник юридичного відділу компанії-замовника ТОВ «Волиньбудіндустрія» Юрій Кирильчук, забудовник відмовив у благодійному перевезенні меморіального комплексу Героїв Радянського Союзу. І вирішив допомогти ветеранам грошима, без особистої участі своїх будівельників.

«Наша позиція, як забудовника на Огієнка, 2, однозначна: ми не встряваємо в політичні розборки. Тому вирішили повернути все на місце, – каже юрист, представник забудовника. – Ми ліпше дамо гроші, аби ветерани найняли транспорт і вантажників, щоб ті перевезли стели… Відверто скажу, ми хотіли допомогти. Але нас зробили винними в тому, зробити крайніми».

Відтак бригада будівельників оперативно відновила меморіальні стели до попереднього вигляду, адже перед демонтажем частин стел заздалегідь сфотографували об’єкт, щоб на місці – у військовому музеї – їх могли би відновити згідно з оригіналом.





 

Коментарі
12 Листопада 2015, 18:41
А мені здаеться, що реставрацію прийняли за ліквідацію. <br/>Були там. <br/>Все на місці. Нічого не зламано. <br/>Наведено, як і завжди до свят(вибори) порядок. Дякуемо.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром