Одного першого місця виявилось замало для переможців «WMA-2017»

15 Травня 2017, 09:13
2662

У Луцьку відбувся фінал головного вокально-музичного проекту Волині, на якому судді вирішили віддати два перших місця.

Протягом двох місяців учасники вперто змагалися за звання найкращого співака та призи вокально-музичного проекту «WMA-2017».

У суботу, 13 травня, відбувся гучний та грандіозний фінал у Луцькому будинку культури «Просвіта», де троє фіналістів ще раз довели – перемоги заслуговує кожен з них. 

Почувши та побачивши фінальні номери кожного фіналіста, судді вирішили, що одної перемоги буде мало. Тому, два перших місця розділили між чарівними учасницями – Дариною Гребенко та Соломією Лизун. А от Дмитро Роїк, як справжній джентльмен зайняв почесне друге місце.

«Наша wma-сім’я стала ще більшою, і дуже приємно знову чути, тих хто вже перемагав в минулих сезонах та відкривати нові таланти. Ми вже думаємо за нові ідеї та очікуємо осіннього сезону», – ділиться Іванна Кіперчук координатор проекту

Отже, запис пісні на студії звукозапису MarkovRekords, отримують дві талановиті переможниці. А в тур по трьох країнах Європи поїдуть усі троє фіналістів проекту.

Серед інших призів конкурсу: грошова винагорода, відпочинок в Закарпатті та усім учасникам подарунки від косметичної продукції Mr.SCRUBBER.

Також кожен з присутніх зміг побачити та почути виступи учасників під супровід гурту Worship Empire, балет від студії класичного танцю Жизель, театр мод від Grace Model Hause, чарівні виступи від Галини Конах та вихованців вокальної студії Соловей, Даша Осса, Дарця Глушенко, Катерина Гулюк, Тетяна Яцишина, Михайло Кліш та ін.

























Більше фото тут.
 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром