Надточій та «СВІДОМІ» хочуть зробити публічним графік ремонтів дворів у Луцьку

09 Жовтня 2020, 09:10
4073

Лучани з року в рік чекають на запланований ремонт дворів. Тільки от коли саме він буде – люди не знають.

Зі слів кандидатки в мери Луцька від Громадянського Руху «СВІДОМІ» Алли Надточій, відстежити графік облагородження прибудинкових територій та вулиць в обласному центрі нині неможливо, пише «Конкурент».

Команда Андрія Покровського хоче змінити ситуацію. «СВІДОМІ» пропонують зробити графік черговості цих ремонтів прозорим. Складати його на п’ять років вперед і оприлюднювати.

«В нашій програмі ми чітко говоримо, що цьому треба покласти край. Прийшовши в раду, ми повинні одразу напрацювати план робіт. Якщо в нашого ЖКГ вже обстежені всі двори і в них є розуміння того, де найгірші, а де можна трошки пізніше робити, то ми маємо отримати цю карту, маємо сформувати чіткий графік робіт, щоб показати його людям», – зазначила Алли Надточій.

Громадянський рух «СВІДОМІ» має на меті щороку робити ремонти вулиць і прибудинкових територій у кожному мікрорайоні міста та кожному населеному пункті. А також лагодити чи замінювати мережі на початкових етапах капремонтів, аби в подальшому вже не руйнувати дороги чи тротуари.

Алла Надточій наголошує: кожен лучанин повинен мати можливість відстежити, коли його двір планують відремонтувати та скільки на це витратять.

Матеріал опубліковано на правах політичної реклами*

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром