Заступник Міністра молоді та спорту України завершив кар'єру холостяка у Луцьку

14 Травня 2017, 17:31
2487

Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул вирішив не гаяти часу, поки в обласному центрі Волині проходить Міжнародна матчева легкоатлетична зустріч, і одружитися.

Про це повідомили на сайті Федерації легкої атлетики України.

«13 травня у Луцьку відбулася знаменна подія в житті президента Федерації легкої атлетики України Ігоря Гоцула. Він одружився з чарівною Олесею Ковальчук. Бажаємо молодятам довгих та щасливих років разом, благополуччя, здоров'я, злагоди і вічного кохання!», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Ігор Гоцул приїхав до Луцька в складі офіційної делегації напередодні старту Міжнародної матчевої легкоатлетичної зустрічі U-20.

Довідково:

Президент Федерації легкої атлетики України, віце-президент Національного олімпійського комітету України, перший заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул народився в Одесі у 1965 році.

8 листопада 2012 року був обраний президентом Федерації легкої атлетики України.

23 березня 2014 року розпорядженням Кабінету Міністрів України № 238-р був призначений заступником Міністра молоді та спорту України — керівником апарату.

У серпні 2015 року став членом Комісії з питань розвитку національних федерацій ЄА (Європейської легкоатлетичної асоціації).

У червні 2016 року Ігор Гоцул був призначений членом Комісії Європейських Олімпійських Комітетів «Європейський союз».

8 жовтня 2016 року у Запоріжжі на звітно-виборчій Конференції Федерації легкої атлетики України Ігоря Гоцула було обрано президентом ФЛАУ на другий термін.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром