Голова Смолигівської громади підписала Кодекс етичної поведінки під час місцевих виборів

08 Жовтня 2020, 13:09
Голова Смолигівської ТГ Луцького району Галина Прус підписала Декларацію підтримки кодексу етичної поведінки під час місцевих виборів 3706
Голова Смолигівської ТГ Луцького району Галина Прус підписала Декларацію підтримки кодексу етичної поведінки під час місцевих виборів

Голова Смолигівської ТГ Луцького району Галина Прус підписала Декларацію підтримки кодексу етичної поведінки під час місцевих виборів, розробленого Громадянською мережею ОПОРА.

Документ включає основні етичні вимоги до поведінки посадових осіб та державних службовців під час виборчого процесу з метою уникнення дій, що можуть класифікуватися як зловживання адмінресурсом.  Про це інформує пресслужба ОПОРи.

Галина Прус задекларувала підтримку кодексу 1 жовтня. Зауважимо, що вона також є кандидаткою на посаду голови Торчинської ОТГ на місцевих виборах 25 жовтня.

«Я не буду застосовувати у своїх цілях чи інтересах інших кандидатів та партій адміністративний ресурс під час місцевих виборів 2020 року. Я утримаюсь, зокрема, від використання службової інформації в політичних цілях; залучення підлеглих до передвиборчої агітації; використання офіційних заходів, пов’язаних із виконанням службових повноважень для виборчих цілей; ініціювання і запровадження під час виборчої кампанії нових чи додаткових пільга та інших соціальних виплат тощо», – йдеться у підписаному посадовицею документі.

Читайте також: Куркума, гречка і мед від росіян: що було з українським фейсбуком та чому це небезпечно


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром