Дмитро Глазунов розповів, яка «Муніципальна варта» потрібна Луцьку

08 Жовтня 2020, 09:53
3646

Кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов розповів, як він бачить майбутню роботу «Муніципальної варти» Луцька.

За його словами, Департамент «Муніципальної варти» як допоміжний правоохоронний підрозділ потрібен місту. Однак чинна «Муніципальна варта» себе дискредитувала в світлі останніх подій на старому ринку.  З лучанами, платниками податків, так не можна.

«Нинішня «Муніципальна варта» потребує повного перезавантаження. Вона буде перекомплектована за рахунок бійців, які пройшли АТО/ООС. Очільником нової «Муніципальної варти» я бачу члена нашої команди, бойового офіцера спецпідрозділу «Світязь» Віктора Кривцуна на псевдо «Сєдой», справжнього офіцера, який пройшов кривавий коридор Іловайська, оточення і прорив у Вуглегірську. Має поранення. Був у полоні», – зазначає Дмитро Глазунов.

Віктор Кривцун також вважає, що  «Муніципальна варта» потребує кардинальних змін.

«Це має бути не каральний підрозділ, а допоміжний. Першочергово необхідно налагодити дієву співпрацю із громадськістю та поліцією. В приорітеті – наведення порядку на вулицях міста, особливо у вечірній та нічний час, боротьба з автохамами, незалежно від марки авто та номерних знаків, із п’яними водіями за кермом, з хуліганами, які нищать громадське майно, з розпиванням алкоголю в громадських місцях, з вигулом бійцівських собак без намордників та інше. Це забезпечення порядку і спокою мешканців мого міста», – каже офіцер.

Читайте також: Бойові офіцери підтримали Дмитра Глазунова на виборах Луцького міського голови

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром