Романа Романюка нагородили почесною грамотою Федерації роботодавців України

07 Жовтня 2020, 18:57
Романа Романюка нагородили почесною грамотою Федерації роботодавців України 3831
Романа Романюка нагородили почесною грамотою Федерації роботодавців України

Голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник нагородив директора Волинського обласного центру зайнятості та кандидата у депутати Волинської обласної ради по округу №2 Романа Романюка почесною грамотою Федерації роботодавців України.

У середу, 7 жовтня, грамоту «за активну співпрацю та результативне партнерство з Волинським обласним об’єднанням організацій роботодавців, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у реалізації державної програми підтримки бізнесу на період карантину у Волинській області» Роману Романюку вручив голова Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців Петро Пилипюк. Про це інформує пресслужба ЦЗ.

«Об’єднання роботодавців – досить серйозна організація. І ця нагорода дійсно заслужена. Засвідчую від імені роботодавців високе визнання роботи Волинського обласного центру зайнятості та Вас особисто!» – привітав  Романа Петро Пилипюк.

«Надзвичайно приємно, що робота Волинський обласний центр зайнятості гідна високих нагород! Дякую Федерації роботодавців України за високу оцінку роботи мого колективу! Спільно, консолідуючи наші можливості, використовуючи усі доступні інструменти та залучаючи найкращих партнерів, працюємо над підтримкою економіки Волині, наданням допомоги роботодавцям, забезпеченням наших громадян хорошою роботою з гідними умовами та конкурентною оплатою праці! Працюємо далі і рухаємося до підкорення нових вершин!» – подякував Роман Романюк.



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024