Бойові офіцери підтримали Дмитра Глазунова на виборах Луцького міського голови

07 Жовтня 2020, 15:28
Віктор Кривцун та Дмитро Глазунов 3140
Віктор Кривцун та Дмитро Глазунов

Бойові офіцери підтримали кандидата Дмитра Глазунова на виборах Луцького міського голови.

Зверненення на підтримку Дмитра Глазунова на посаду Луцького міського голови розмістив на своїй сторінці у фейсбук Віктор Кривцун на псевдо «Сєдой».

«Хлопаки, на посаду Луцького міського голови балотується мій старий друг Дмитро Глазунов, голова благодійного фонду «Рідна Волинь» та ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса». Я знаю його понад 30 років, тому вирішив підтримати. Дмитро безпартійний, не причетний до корупції, не ділив бюджет, не залежний від олігархів, людина слова. З перших днів АТО в рамках програми «Мистецька терапія» він опікується бійцями, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів. Дякуючи Дмитру, ми постійно відвідуємо театр, концерти, музеї, до нас в госпіталь приїжджають відомі артисти. 

P. S. Ви не побачите Дмитра на білбордах. Ми йдемо, тому, що Луцьк – це наше місто. Тому і сподіваємось на підтримку друзів, з якими разом тут виросли, ходимо одними вулицями, дихаємо одним повітрям, знаємо проблеми і можемо зробити Луцьк сучасним містом», – йдеться у дописі.

Віктор Кривцун є учасником АТО/ООС, бойовий офіцер спецпідрозділу «Світязь», пройшов «зелений коридор» Іловайська, оточення і прорив у Вуглегірську. Був поранений, був у полоні. Нині голова ГО «Криївка Волині».

Читайте також: Не треба очікувати нещасного випадку, а привести такі будинки до ладу, – Дмитро Глазунов про аварійні будівлі у Луцьку

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром