Чому в кожен будинок варто придбати ТЕН-кип'ятильник 

07 Жовтня 2020, 17:24
Чому в кожен будинок варто придбати кип'ятильник  3651
Чому в кожен будинок варто придбати кип'ятильник 

Що таке ТЕН?

Нагрівальний пристрій, відомий в технічній і механічної середовищі як ТЕН, являє собою елемент пральної машини, який відповідає за підігрів води. ТЕН найважливіша деталь в конструкції водонагрівача. Іншими не менш важливими елементами є прокладки, з'єднувальні муфти і датчик, який вимірює температуру води і перевіряє, чи досягла вона вже запрограмованої позначки. Нагрівальний прилад вмикається або вимикається автоматично в потрібний момент.

Причини поломки тена

Найчастіше до нас звертаються власники пристроїв LG, тому що пристрою даного бренду  лідери на ринку побутової техніки. Одна з найбільш частих поломок  несправність Тена. Не секрет, що якість продукції, що поставляється водопровідної води, особливо в будинках з застарілими системами водопостачання залишає бажати кращого. Саме це є причиною того, що ТЕН приходить в непридатність. Якщо він вийшов з ладу, то необхідно купити тен для пральної машини lg.

Як розпізнати поломку Тена?

Поломку розпізнати легко: в пральній машині прання проводиться в холодній воді або виникають електричні короткі замикання, в результаті яких при включенні Тена в квартирі вилітають запобіжники. У цьому випадку кращим рішенням буде замінити його, попередньо провівши технічне обслуговування. Перед покупкою нового обігрівача проводиться ретельний огляд старого нагрівального приладу. Потрібно оцінити його фізичний стан, перевірити, чи немає на ньому тріщин і протікання. Якщо його колір чорний, це може означати, що обігрівач тільки що перегорів і потрібно придбати новий.

Чому варто вибрати нас?

У нашому інтернет-магазині ви зможете купити насос для пральної машини, мотори, тени і різні аксесуари. В цьому випадку ознайомтеся з технічними характеристиками пристрою, щоб дізнатися, яка модель комплектуючої необхідна для правильної роботи пральної машини. У нас ви зможете запастися всім необхідним для ремонту побутової техніки різних марок. Пропозиція, підготовлене інтернет-магазином призначене для компаній, що надають послуги з обслуговування побутової техніки, а також для індивідуальних користувачів, які зацікавлені у вигідній ціні на покупку нових деталей для пральної машини. Ми також працюємо як оптові торговці, тому можемо запропонувати вигідні знижки при великих замовленнях. Якщо у вас виникли проблеми з пошуком конкретної деталі, напишіть або зателефонуйте нам.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром