Танці з «Любартом»: як у Луцьку відкривали матчеву зустріч з легкої атлетики

13 Травня 2017, 13:17
2370

Коротка, але масова та насичена церемонія відкриття найпрестижніших легкоатлетичних стартів поклала початок перипетіям, які відбуватимуться на стадіоні «Авангард».

Церемонія відкриття була театралізованою, а під час неї до почесних гостей та учасників змагань звернувся імпровізований князь Дмитро-Любарт. Він привітав спортсменів з України, Білорусі, Румунії, Кіпру та Ізраїлю, побажав їм «медального дощу» та запросив до слова голову Національного олімпійського комітету України Сергія Бубку.

Майже вічний світовий рекордсмен у стрибках із жердиною Сергій Бубка і українською, і англійською привітав як гостей, так  і жителів міста, ще раз відзначивши важливість таких змагань для населення міста.

Далі виступив президент Європейської Федерації легкої атлетики Свейн Арне Хансен. На відміну від журналістського брифінгу, перед натопвпом спортсменів та уболівальників його «Слава Україні» звучало ще ліпше. Буквально декількома фразами він знову підтвердив хороші перспективи української легкої атлетики, а потім настав час танців.

Імпровізований Дмитро-Любарт та його «підлеглі» запросили учасників усіх п’яти делегацій до колективних лицарських обтанцьовувань. А наприкінці церемонії усі учасники та бажаючі влаштували спільну фотосесію на лоні найбільш відомої історичної пам’ятки Луцька. 




















 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром