«Чорна п’ятниця» для луцької «Волині»: виліт із Прем'єр-Ліги і програш у матчі зі «Сталлю»

12 Травня 2017, 22:10
1957

12 травня УПЛ отримала лист від ФФУ, де повідомляється, що 11 травня на адресу Федерації футболу України надійшов лист від Дисциплінарного комітету ФІФА, в якому останній вимагає імплементації свого рішення від 15 березня 2017 року щодо позбавлення ФК «Волинь» шести турнірних очок у чемпіонаті України.

Про це повідомляє УПЛ.

Таким чином, за невиконання ФК «Волинь» рішення ДК ФІФА, головна команда клубу з Луцька позбавлена 6 (шести) турнірних очок у чемпіонаті Ліги Парі-Матч. Відповідні зміни будуть внесені у турнірну таблицю Ліги Парі-Матч.

Можна тільки уявити, з яким настроєм після цієї звістки луцька «Волинь» виходила на матч зі «Сталлю». І результат – тому підтвердження.

То був багато в чому унікальний, навіть дивовижний матч, – повідомляють в УПЛ. Один забитий гол за такого розвитку подій – апофеоз нелогічності: взяттів воріт могло бути разів у 10 більше. Сприяло появі голевих моментів кілька факторів. Перший – незвично неакуратні дії підопічних Кварцяного на своїй половині поля. Другий – атакувальний настрій кам’янчан, що простежувався всі 90 хвилин.

То чому ж глядачі побачили всього один забитий м’яч, і той на початку поєдинку? Гравцям «Волині», у тих нечисленних моментах, коли вони могли забити, бракувало холоднокровності й витримки. Натомість у «сталеварів» явно простежувалася недостача з концентрацію біля чужих воріт.

Як наслідок – 1:0 на користь підопічних Кучука. А волинянам – «плюс» за те, що старалися.

Коментарі
13 Травня 2017, 03:41
Візьміть інтерв'ю у Кварцяного,він кілька років назад розказував про своїх гравців футболістів за тарілку супу.А тепер,що вже немає супу і команді приходить звиздець??ау,містер Кварцяний,як справи ???
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром