За угон «Жигулі» світить п’ять років тюрми

11 Листопада 2015, 13:30
2807

Луцькі поліцейські викрили зловмисників, які угнали легковик мешканця обласного центру.

За угон автомобіля молодикам загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі, повідомляє Луцьке відділення Національної поліції.

Пригода трапилася вночі. До чергової частини Луцького відділення поліції надійшла заява 39-річного жителя обласного центру. Чоловік повідомив про те, що з його гаража викрали автомобіль «ВАЗ-2101». Сума завданих матеріальних збитків становить 46 тисяч гривень.

Працівники сектору карного розшуку поліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїли 17-річний місцевий житель та 24-річний житель Рівненської області.

«Проводячи ремонтні роботи у потерпілого зловмисник запримітив автомобіль, – розповів начальник Луцького відділення поліції підполковник Олег Кічук. – Вночі спритник викликав свого друга та вигнав з гаража автомобіль. Хлопці катались на авто цілу ніч, аж поки не пошкодили колеса. Викрадений автомобіль працівники поліції вилучили та повернули власнику»

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознакам кримінального правопорушення – незаконне заволодіння транспортним засобом.

Як зазначають поліцейські, підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром